De GWH-regeling: oplossing op maat

9 mei 2019 - Onlangs hebben wij u geïnformeerd over de wijziging van de GWH-regeling (Grootwagenparkhouder-regeling). De wijziging van deze regeling betekent dat de Belastingdienst per 1 mei 2019 is gestopt met het verstrekken van verzamelfacturen voor de motorrijtuigenbelasting met factuurspecificaties (per cd-rom). Vanaf 1 mei 2019 kunt u deze verzamelfacturen enkel nog opvragen via de Digipoort van de Belastingdienst. Om bij deze Digipoort te kunnen, heeft u speciale software nodig inclusief bijbehorende certificaten.

ONZE OPLOSSING

Mocht u niet naar wens of niet tijdig de overstap hebben gemaakt naar een andere oplossing, dan hebben wij voor u een oplossing op maat. Het team van Mazars Next kan dit voor u inrichten. U heeft dan bijvoorbeeld niet langer een tussenpersoon of de speciale software nodig om de betreffende verzamelfactuur uit Digipoort te krijgen, maar u krijgt zelf de beschikking over de benodigde informatie. De experts van Mazars Next kunnen voor u deze oplossing op maat inrichten.

Het team van Mazars Next bestaat uit financieel experts, business analisten, proces- en IT-experts. Deze experts kunnen u door middel van hun kennis, ondersteuning en digitale tools helpen om uw administratieve processen optimaal te laten functioneren, zodat u altijd het juiste inzicht heeft in uw cijfers. Mazars Next biedt u de focus om te ondernemen.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over een geschikte oplossing voor uw transportonderneming of over Mazars Next? Neem dan contact op met Pieter Tra per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 18 95, met Joost Grieving per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 18 71 of met Julius Kuhlmann per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 18 11. Zij helpen u graag verder.