Ten Kate Huizinga is nu Mazars

Sinds 1 januari 2018 versterkt Ten Kate Huizinga de praktijk van Mazars Accountants en Adviseurs. Door deze aansluiting kunnen de medewerkers van Ten Kate Huizinga hun klanten in de toekomst nog beter bedienen. De gespecialiseerde kennis en het internationale netwerk van Mazars maken het mogelijk om een bredere dienstverlening aan te bieden. Specialisaties zoals IT-audit en loonbelasting zijn daar voorbeelden van.

Wat verandert er?

Naast het extra aanbod van specialistische diensten verandert er weinig. Alle contactpersonen en eindverantwoordelijken blijven immers ongewijzigd. 

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo draagt Mazars bij aan het duurzame rendement van (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 86landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Meer weten?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem dan contact op met Jolanda Voolstra per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 15 78.