Mazars versterkt partnerteam Audit & Assurance

10 december 2019 – Egon de Prouw treedt per 1 januari 2020 toe als partner bij Mazars Accountants en Adviseurs. Met deze uitbreiding wordt de Audit & Assurance praktijk verder versterkt.

Over Egon de Prouw (1983)

Egon werkt sinds 2001 bij Mazars als accountant. In 2011 studeerde hij af aan Nyenrode Business University. Sinds 2016 is hij bij Mazars werkzaam is als Director en extern accountant en op dit moment is hij daarnaast actief als sectorleider Cultuur.

De Prouw heeft een echte hands-on mentaliteit en helpt mensen graag verder. Voor zijn klanten is hij naast accountant, ook vraagbaak en klankbord. Als sectorleider Cultuur treedt hij op als specialist voor culturele instellingen, zoals schouwburgen, kunstpodia en musea. Bij opdrachten voor klanten in West- en Oost-Europa, Azië, Afrika en de Verenigde Staten heeft hij ruime ervaring opgedaan met het werken in en met verschillende culturen, altijd in dienst van het accountantsberoep en gericht op het leveren van toonaangevende kwaliteit.

Naast zijn rol als accountant is De Prouw lid van de Raad van Toezicht van het Grafisch Lyceum Rotterdam, doceert hij aan Nyenrode Business University en treedt hij regelmatig op als spreker op interne en externe bijeenkomsten.

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werkt Mazars voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen wij bij aan het duurzame rendement van klanten en aan de maatschappij.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft 40.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 24.000 professionals in 89 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.