Sectoren

Uitgebreide en actuele expertise van uw sector is van essentieel belang om u goed van dienst te zijn. Het helpt ons om als een krachtige sparringpartner te opereren en u te voorzien van waardevolle adviezen en ondersteuning.
Sectoren consumer banner Mazars

Consumer

Geïntegreerde diensten die u helpen bij het doorvoeren van veranderingen en het verhogen van waarde

Lees verder

Energie, infrastructuur & milieu

Maatwerkoplossingen om aan de wereldwijde behoeften te voldoen en middelen te beheren in een veranderende omgeving

Lees verder
energy_infrastructure_&_environment_1600x500.jpg
Reshape tool 1600x500.jpg

Familiebedrijven

Als ondernemer in een dynamische en concurrerende markt krijgt u steeds meer te maken met strategische en financieringsvraagstukken, toenemende automatisering en digitalisering. Hoe gaat u hiermee om? En hoe past dit in de strategie van de familie en het familiebedrijf? Bij een familiebedrijf is het van belang om continu de balans te vinden tussen de familie- en bedrijfsbelangen.

Lees verder

Financial services

Bouwen aan de toekomst van financiële ondernemingen en pensioenfondsen met vooruitstrevende oplossingen

Lees verder
financial_services_1600x500.jpg
Flexwerk - Mazars _ Page.jpg

Flexwerk

Flexwerk maakt een substantieel onderdeel uit van de arbeidsmarkt en het aandeel flexwerkers neemt nog steeds toe. In een continu veranderend landschap waarin landsgrenzen vervagen, hebben uitzendondernemingen, detacheringsbureaus en payrollbedrijven te maken met complexe wet- en regelgeving. Door verschillende instanties wordt toegezien op de naleving hiervan.

Lees verder

Partnerorganisaties

Kenmerkend voor partnerorganisaties is dat het een samenwerkingsverband is van vrije beroepsbeoefenaren met een partnerstructuur, waarbij de onderneming wordt uitgeoefend in de vorm van een maatschap of vennootschap.

Lees verder
Partnerorganisaties Mazars
public_sector_1600x500.jpg

Publieke & sociale sector

Real estate

Een solide basis in een onzekere vastgoedmarkt

Lees verder
banner-sector-realestate
technology_media_&_telecommunications_1600x500.jpg

Technologie, media & telecommunicatie

Het TMT-landschap ontwikkelt zich in hoog tempo. In ons digitale tijdperk kent het technologische ecosysteem tal van vernieuwers en disrupties. Digitale bedrijven moeten dynamisch reageren op opkomende marktkrachten en technologische trends. Bij Mazars helpen we bij het creëren van toekomstgerichte en flexibele digitale bedrijven, klaar om kansen te grijpen zodra die zich voordoen.

Lees verder