Uw focus

We zijn actief in meer dan 90 landen en werken naadloos samen als één geïntegreerd team over grenzen, diensten en sectoren heen. We hebben de expertise en de schaalgrootte om klanten van elke omvang en in alle sectoren van dienst te zijn, terwijl we wendbaar, persoonlijk en onderscheidend blijven in onze aanpak.

public_sector_1600x500.jpg

Not for profit

Organisaties die streven naar maximale impact op de maatschappij en niet naar maximale winst. Die werken met publieke middelen of met giften van donateurs. Die nalatenschappen beheren en met het rendement ervan goed doen voor de maatschappij. Organisaties die een maatschappelijke taak vervullen, zoals mensen verzorgen of gezond maken of volkshuisvesting regelen. Organisaties die kinderen onderwijs geven. Die wetten maken en uitvoeren, zodat we met elkaar in een rechtstaat kunnen leven, in een democratie en in vrijheid.

Lees verder

Ondernemers

Als ondernemer heeft u te maken met een veelvoud aan uitdagingen om uw onderneming verder te laten groeien. Wij voorzien start-ups, snelgroeiende en gevestigde (familie)bedrijven van advies en inzichten die nodig zijn om uw onderneming effectief en efficiënt te runnen. Financieel en fiscaal, en ook op het gebied van strategie, personeel, digitale transformatie en bedrijfsopvolging- en overdracht.

Lees verder
Ondernemers _ Page.png
Corporate _ Page.png

Corporates

Global mobility, digitale transformatie, governance; de toekomst is aan de strategisch wendbare organisatie om op de mondiale trends en ontwikkelingen te kunnen blijven anticiperen. De experts van Mazars zijn thuis in deze grote thema’s. Wij werken met ondernemingen van elke omvang, van grote particuliere organisaties tot beursgenoteerde bedrijven. En, zoals u van een top 10-bedrijf mag verwachten, bieden wij een volledige reeks (internationale) diensten op financieel en fiscaal gebied.

Lees verder

Vermogende particulieren

Als vermogende particulier en/of ondernemer wilt u graag de zekerheid dat uw vermogen goed is gestructureerd, op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeur. Maar hoe weet u dat u fiscaal en juridisch de optimale keuzes heeft gemaakt? En dat deze keuzes waar nodig tijdig worden aangepast aan veranderde wet- en regelgeving? De specialisten van Mazars helpen u graag met deze en andere vragen op het gebied van estate planning.

Lees verder
Private and Individuals 1600 per 500.jpg