Uw focus

We zijn actief in meer dan 90 landen en werken naadloos samen als één geïntegreerd team over grenzen, diensten en sectoren heen. We hebben de expertise en de schaalgrootte om klanten van elke omvang en in alle sectoren van dienst te zijn, terwijl we wendbaar, persoonlijk en onderscheidend blijven in onze aanpak.
Corporate _ Page.png

Corporates

Global mobility, digitale transformatie, governance; de toekomst is aan de strategisch wendbare organisatie om op de mondiale trends en ontwikkelingen te kunnen blijven anticiperen. De experts van Mazars zijn thuis in deze grote thema’s. Wij werken met ondernemingen van elke omvang, van grote particuliere organisaties tot beursgenoteerde bedrijven. En, zoals u van een top 10-bedrijf mag verwachten, bieden wij een volledige reeks (internationale) diensten op financieel en fiscaal gebied.

Lees verder

Ondernemers

Als ondernemer heeft u te maken met een veelvoud aan uitdagingen om uw onderneming verder te laten groeien. Wij voorzien start-ups, snelgroeiende en gevestigde (familie)bedrijven van advies en inzichten die nodig zijn om uw onderneming effectief en efficiënt te runnen. Financieel en fiscaal, en ook op het gebied van strategie, personeel, digitale transformatie en bedrijfsopvolging- en overdracht.

Lees verder
Ondernemers _ Page.png
public_sector_1600x500.jpg

Publieke & sociale sector

Private clients

Private and Individuals 1600 per 500.jpg