Alfons Lohuis Partner Audit & Assurance

Alfons Lohuis

Mijn doel is verbetering helpen realiseren. Ik doe dat door als accountant en sparringpartner met een analytische blik te kijken naar organisaties. Iedere organisatie is in beweging en die beweging wordt gestuurd door mensen. Mijn visie is dat investeren in de mensen en hun ontwikkeling essentieel is voor het bereiken van doelen. Ik neem dit mee in mijn controles, maar werk ook op deze wijze samen met mijn collega’s en teams. Groeien en ontwikkelen als kernwoorden.

Specialistische ervaring

Mijn professionele ervaring heb ik opgedaan in een breed klantportfolio, met name gericht op familiebedrijven, productieondernemingen, dienstverleners, woningcorporaties en ondernemingen in transport, logistiek en automotive. Ik ben daarnaast ook IFRS geaccrediteerd.

In 2008 ben ik afgestudeerd als accountant en sinds 2014 ben ik werkzaam als audit partner.

In 2021 heb ik de overstap gemaakt naar Mazars. Mazars brengt op unieke wijze de kwaliteitsdoelstellingen in de accountancysector en het bewerkstelligen van toegevoegde waarde voor klanten samen. Ik kan in deze omgeving, vanuit mijn doelstellingen, ook maximaal bijdragen aan het daadwerkelijk realiseren van verbeteringen.

Opleiding

  • 2000 - 2007: Master Accountancy NivRA Nyenrode
  • 2008: Postdoctoraal Accountancy NivRA Nyenrode (Registeraccountant)

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Alfons Lohuis