Grietje Frederiks Estate Planner

24377 pano.jpg

Persoonlijk quote / visie

Als belastingadviseur met een notariële achtergrond ben ik gespecialiseerd op het gebied van Estate Planning in ruime zin. Ik houd mij bezig met fiscale en financiële aspecten van onder meer huwelijkse voorwaarden, testamenten, bedrijfsoverdrachten binnen de familiesfeer, schenkingen, echtscheidingen en overlijdens. Ik ervaar een interessante wisselwerking tussen de emotionele lading en de financiële aspecten van de diverse belangrijke momenten in het persoonlijke leven van onze cliënten. Ik vind het heerlijk om hiertussen een goede balans te vinden en onze ondernemende cliënten op een begrijpelijke wijze te adviseren over deze belangrijke thema's.

Opleiding en werkervaring

Na mijn studie Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik in 2006 aan de slag gegaan aan kandidaat-notaris in het familierecht. Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar een accountancy-kantoor waar ik ruim 7 jaar heb gewerkt op het gebied van Estate Planning. In 2017 ben ik gestart bij Mazars, waar ik nu met veel plezier onderdeel uitmaak van ons Utrechtse Tax-team en de sectie Estate Planning.

Specialistische ervaring

Familierecht en de fiscale gevolgen van diverse ‘life events’, zoals trouwen, bedrijfsoverdracht, echtscheiding, pensionering en overlijden. 

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Grietje Frederiks