Rob Vergeer Senior Manager Business Analyst

87245 pano.jpg

Als business- en procesanalist ben ik verantwoordelijk voor de functionaliteit van verschil en de applicaties binnen Mazars. Ik zie er op toe dat het maximale uit de applicaties gehaald worden en vorm de koppeling tussen de ICT afdeling en de professionals in de disciplines accountancy en fiscale dienstverlening. Daarbij kijk ik naar de wensen van de gebruikers en naar de mogelijkheden van de systemen. Ik zorg ervoor dat de processen binnen de compliance en accountancy praktijk optimaal zijn ingericht, waarbij de nadruk ligt op de kwaliteit en efficiëntie van de werkzaamheden. Het is mijn taak om deze naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

De toenemende automatisering vraagt om snelle, weloverwogen acties. Je moet op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen en daar vroegtijdig op inspelen om onze systemen en processen aan te passen. Alleen op deze manier kun je veranderingen vloeiend implementeren.

De grootste uitdaging van dit vakgebied is dat standaardwerkzaamheden verder gestandaardiseerd worden. Zo zijn op aangifte gegevens steeds vaker op voorhand ingevuld, wat het invullen van een aangifte gemakkelijker maakt. Daarentegen worden de regels er niet minder om. Dit maakt het invullen van een aangifte ook weer ingewikkelder. Het is een uitdaging om onze standaardwerkzaamheden op efficiënte wijze aan te bieden en daarbij de kwaliteit te behouden.

Wilt u meer weten over mij of wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op via e-mail (rob.vergeer@mazars.nl) of via +31 (0)88 277 10 97. Bezoek ook gerust mijn LinkedIn profiel of Twitter. 

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Rob Vergeer