Mazars salaris- en HR-applicaties, grip op uw administratie

Ontdek het gemak van onze Mazars salaris- en HR-applicaties in de cloud. Onze applicaties bieden alle benodigde tools om uw salaris- en personeelsadministratie eenvoudig en efficiënt te verwerken in een 24/7 online beschikbare en beveiligde omgeving. Van kleine, middelgrote en grote bedrijven die real-time willen samenwerken tot en met (internationale) ondernemingen die maximaal ontzorgd willen worden. Onze specialisten hebben voor al uw wensen een passende oplossing.

Maximale service en digitale payroll oplossing voor werkgevers

U wilt uw salaris- en personeelsadministratie tiptop op orde hebben in deze snel veranderende digitale wereld. Daarom investeert Mazars in payroll oplossingen én een maximale service op basis van uw wensen. Met de online salaris en HR-applicaties van Nmbrs of AFAS, en Mazars HR Portal kiest u voor een gebruiksvriendelijk programma.

Plaats- en tijdonafhankelijk werken is meer en meer gebruikelijk en daarbij biedt een geïntegreerd digitaal HR- en salarissysteem u als werkgever veel voordelen. Het op elk moment beschikbaar hebben van informatie over verlof, verzuim, declaraties, opleidingen, financiële gegevens is niet alleen effectief, maar bespaart ook veel tijd.

Met onze applicaties kunt u online samenwerken met onze payrollspecialisten en maximaal profiteren van het gebruik van de middelen. Middelen welke wij breed inzetten, zelfs in combinatie met ondersteunende geïntegreerde applicaties.

Wat betekent het gemak van salaris- en HR-applicaties in de cloud voor u?

 • Plan eenvoudig periodieke salarisactiviteiten of laat deze uitvoeren door onze specialisten.
 • Volledige aansluiting op onze bestaande digitale samenwerkingsomgeving Mazars Signals.
 • Blijf op de hoogte van verjaardagen, jubilea en afloop van tijdelijke contracten met HR-signalen.
 • Draagt zorg voor eenvoudig verlof en verzuim registreren en begeleiden.
 • Inzet van geheel geautomatiseerde workflows (in- en uitstroom personeel en overig).
 • Geeft medewerkers gemakkelijk inzicht in persoonlijke gegevens, loonstroken en verlofuren met behulp van de handige app.
 • Overzichtelijk dashboard naar eigen inzicht in te richten.
 • Managementrapportages met relevante personeelsinformatie, met de mogelijkheid om rapportages aan te passen en/of volledig te ontwikkelen.
 • Volledige integratie met de financiële administratie.
 • Het inplannen, verwerken en beheren van functioneringsgesprekken.
 • 360 graden feedback.
 • Recruitment.

Online salarisverwerking en HR-oplossingen

Naast werkzaamheden als het bijhouden van salarismutaties en het doen van periodieke loonaangiften, bieden de applicaties ook de mogelijkheid om HR-gerelateerde zaken in eigen beheer te doen. Denk hierbij aan verzuim- en verlofregistratie, digitaal ondertekenen, HR Workflows, declareren, functioneringscyclus, recruitment en het creëren van HR-rapportages. Ook is er een mogelijkheid om per personeelslid een compleet HR-dossier aan te leggen. Het inzetten van extra tools behoort tot de mogelijkheden.

Meer tijd voor strategie

Een goede salaris- en personeelsadministratie vraagt de nodige kennis, tijd en energie. De payrollspecialisten van Mazars bieden u verschillende oplossingen voor uw salaris- en HR-verwerking. U bepaalt welk deel van de salarisadministratie u in eigen beheer houdt en welke activiteiten u aan ons overlaat. Daarnaast kunt u kiezen welke processen (HR-workflow) u volledig geautomatiseerd wilt hebben. Wanneer u ervoor kiest om activiteiten door onze specialisten uit te laten voeren, bent u verzekerd van betrouwbare en efficiënte dienstverlening. Wij garanderen continuïteit in uw salarisverwerking en bieden altijd directe ondersteuning. U heeft een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van recente ontwikkelingen in wet- en regelgeving en u attent maakt op mogelijke verbeteringen en kansen.

Dienstverlening op maat

Wij leveren professionele dienstverlening op maat voor uw salaris- en personeelsadministratie, waarbij u kunt kiezen uit de volgende varianten:

 • BASIC: Als u geen tijd of onvoldoende kennis in huis heeft voor uw salaris- en personeelsadministratie kunt u dit geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan onze ervaren payrollspecialisten. Wij controleren en verwerken de salarissen en verzorgen de loonaangiften. U wordt volledig ontzorgd en u en uw werknemers kunnen 24/7 de relevante documenten inzien.
 • INTERACTIEF: Wilt u meer grip op en inzicht in uw salaris- en personeelsadministratie? Dan biedt deze variant extra functionaliteiten. U wordt volledig ontzorgd en er worden online diverse managementrapportages beschikbaar gesteld. Uw medewerkers kunnen zelf online wijzigingen aanbrengen in hun persoonlijke gegevens (NAW, bankrekeningnummer, etc.), verlof aanvragen en desgewenst verlof van collega’s inzien. Zij kunnen hiervoor ook de app gebruiken. U als werkgever zal dan deze wijzigingen alleen hoeven goed te keuren. De verlof- en verzuimmodule geeft u real-time inzicht in het aantal verlof- en verzuimuren van iedere werknemer. Verder kunnen werknemers eenvoudig onkostendeclaraties indienen en heeft u de mogelijkheid om een volledig digitaal dossier op te bouwen, waarmee u altijd de personeelsgegevens tot uw beschikking heeft.

Alle mogelijkheden op een rij

 Basic Interactief
PayslipviewerX X
DocumentviewerX X
SnelinvoerX X
Koppeling rooster- en boekhoudpakkettenX X
Medewerkerslogin (ESS)  X
Managerlogin (MSS)  X
Managementrapportages  X
Verzuimregistratie  X
Verlofregistratie  X
Digitaal dossier  X
Tijdregistratie  X

Het koppelen van applicaties aan andere pakketten en/of organisaties

Behalve de gebruiksvriendelijke applicaties, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan, zijn ze eenvoudig te koppelen met onder andere (online) rooster- en boekhoudpakketten. Ook koppelingen met externe organisaties zoals verzekeringsmaatschappijen en arbodiensten behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Mazars voor u kan betekenen? We informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de oplossingen voor uw salarisvraagstukken. Daarnaast helpen onze payrollspecialisten u graag met de inrichting en optimalisatie van uw online salaris- en personeelsadministratie. Samen met u wordt de beste oplossing voor uw organisatie gerealiseerd.