Responsible tax

Sustainable tax is Responsible Tax.

Wij begrijpen dat het hele bedrijfsleven verschuift van aandeelhouders naar belanghebbenden en daarom is het cruciaal dat ons fiscaal advies rekening houdt met alle stakeholders. Dit zijn onder andere werknemers, lokale gemeenschappen, beleidsmakers en ngo’s. Een groep die het belastingbeleid van een bedrijf steeds vaker beoordeelt en veroordeelt. Hierin schuilt een serieus risico voor reputatieschade.

Wij benaderen belastingadvies dan ook vanuit een breed perspectief, rekening houdend met Environmental Social Governance (ESG) thema’s en de Sustainable Development Goals (SDG’s) vanuit de Verenigde Naties.

Waarde voor u

Een transparante belastingstrategie die aansluit op de strategie van uw organisatie. Deze transparantie kan de onderneming helpen vertrouwen te creëren rond haar merk bij klanten, leveranciers, investeerders, (toekomstige) werknemers en de gemeenschap.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over dit product, of op het gebied van duurzaamheid, neem dan contact op met Danny Janssen via e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 20 of met Ronald Plat per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 14 16. Zij helpen u graag verder.