Over de grens

Heeft u interesse in een tweede woning in het buitenland? Of bent u van plan te (r)emigreren? Onze adviseurs helpen u graag met vraagstukken met een internationaal component.

Voor Mazars is estate planning maatwerk. Wij houden vanuit een integrale benadering zicht op de voor u relevante financiële partijen, (fiscale) structuren, internationale vraagstukken en voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast helpen wij u door overzicht aan te brengen in uw financiële en fiscale positie, praktische informatie te geven over de ontwikkeling van uw vermogen en diensten te verlenen op de voor u relevante expertisegebieden. In alle gevallen doen wij dit door middel van persoonlijk contact en korte communicatielijnen.

Advies in binnen- én buitenland

Onze specialisten helpen u fiscale kansen optimaal te benutten. Wij geven u fiscaal advies op maat: in binnen- en buitenland. Onze internationale organisatie biedt de juiste antwoorden op vragen waarin een internationale component aandacht vraagt.

Tweede woning in het buitenland

Wij adviseren u graag over de structurering, benutting van buitenlandse vrijstellingen en minimalisering van dubbele belastingheffing bij aanschaf en overdracht van een tweede woning in het buitenland.

(R)emigratie

Bent u voornemens te (r)emigreren? Houd er dan rekening mee dat de fiscale wetgeving voor zowel natuurlijke personen als voor rechtspersonen diverse eindafrekeningsbepalingen kent. Als u benieuwd bent naar de belastingheffing die komt kijken bij (r)emigratie, schakel dan één van onze ervaren specialisten in. Wij helpen u kansen te benutten door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van (fiscale) mogelijkheden binnen internationale wet- en regelgeving.

Aangiften

Onze specialisten kunnen u ook adviseren over maatwerkaangiften met internationale componenten.

Mazars kan u helpen bij

De specialisten van Mazars adviseren vermogende particulieren op nationaal en internationaal niveau, over zowel privé- als zakelijk vermogen. Voor uw privévermogen spitst onze advisering zich toe op het huwelijksvermogensrecht, erfrecht en de schenk-, erf-, inkomsten- en overdrachtsbelasting. Voor uw zakelijke positie gaat het vooral om de structurering vanuit strategische thema’s als continuïteit, zeggenschap, financieel en fiscaal belang.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Mark Lucas Luijckx per-email of per telefoon +31 (0)88 277 10 05 of met Bianca de Kroon per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 10 10. Zij helpen u graag verder.