JINC project: Baas van Morgen

Tijdens het project ‘Baas van Morgen’ nemen jongeren een kijkje in de keuken van een organisatie en ervaren hoe het is om leiding te geven. Op donderdag 10 juni 2021 mochten Marwa, Khalid en Bilal voor één dag de plek van Mazars partners Remco Schoonderwoerd en Anouk Terstegen overnemen.

Eerder dit jaar hebben deze drie jongeren al een online kennismaking gehad met Remco en Anouk. Gelukkig lieten de coronamaatregelen het nu toe om hen fysiek te ontmoeten en kantoor Rotterdam en Breda te bezoeken.

Dit jaar stond het project in het teken van ‘gelijke kansen op de werkvloer’.

Anouk Terstegen

Marwa en Khalid hebben met ons meegedacht hoe we het thema ‘gelijke kansen op de werkvloer’ tot uitdrukking kunnen brengen in onze recruitmentstrategie. Met veel vertrouwen heb ik vandaag mijn stoel afgestaan aan deze talentvolle dame en heer. Wat een geweldige ervaring!

Anouk Terstegen Partner
Remco Schoonderwoerd

Op 10 juni nam de 15-jarige Bilal een dagje mijn plaats in als ‘baas’ en heeft hij met mij beleefd hoe mijn wereld binnen Mazars eruitziet. We zijn ook samen op bezoek geweest bij een van onze gewaardeerde klanten. Gedurende de dag ging Bilal ook aan de slag met een vraagstuk binnen het thema ‘gelijke kansen op de werkvloer’. Het was een spannende, indrukwekkende en leerzame dag voor Bilal….. en voor mij!

Remco Schoonderwoerd Extern excl. OTL

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag op beide kantoren:

Over Baas van Morgen

“Tijdens JINC Baas van Morgen laat JINC samen met meer zo’n 550 bazen zien hoe belangrijk het is om te investeren in kinderen uit een omgeving met een sociaaleconomische achterstand”, aldus Daniël Roos (directeur JINC). De jongeren leggen waardevolle contacten, ervaren van dichtbij hoe een bedrijf in elkaar zit en laten de wereld zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van de toekomst.