Mazars live op EXPO REAL, 4 – 6 oktober 2022 in München, Duitsland

4-6 oktober 2022
De wereldwijde veranderingen hebben ook gevolgen voor de real estate sector. Maatschappelijke megatrends zoals duurzaamheid, veranderend consumentengedrag en toenemende digitalisering vormen grote uitdagingen voor de sector. Tijdens EXPO REAL 2022 geven onze experts nuttige inzichten die u optimaal voorbereiden op de toekomst.

EXPO REAL in München wordt beschouwd als een van de belangrijkste netwerkevenementen in de Europese real estate sector. Het levert de doorslaggevende impulsen die nodig zijn om u te helpen uw bedrijf optimaal voor te bereiden op de realiteit van morgen. Mazars zal aanwezig zijn om u te voorzien van interessante presentaties over de belangrijke onderwerpen van nu.

Onze specialisten kijken er naar uit u te begroeten bij stand 530 in hal C2

Kom langs en neem een kijkje. Wij verwelkomen u en alle geïnteresseerde vertegenwoordigers van de real estate sector voor gespecialiseerde lezingen over recht, belastingrecht en duurzaamheid.

Datum en locatie

4-9 oktober 2022
New Munich Trade Fair Centre in Munich, Germany | Mazars booth: Hall C2, Booth 530

Onze onderwerpen op EXPO REAL 2022

  • Ontdek hoe u de nieuwste uitdaging van de real estate sector kunt aangaan, gezien de politieke eisen. En ondervind hoe u de duurzaamheidsdriehoek van ecologie, economische efficiëntie en sociale verantwoordelijkheid kunt beheersen. (Gepresenteerd door Dr. Jan Funcke van Mazars).
  • Maak kennis met de ‘Smart Building Innovation Foundation’ (SBIF), een vereniging van vertegenwoordigers uit de vastgoedsector, industrie, technologie en wetenschap. SBIF presenteert bewezen en op wetenschap gebaseerde oplossingen voor de duurzame bouw- en vastgoedsector van morgen. (Gepresenteerd door Jörn Dieckmann van Mazars).
  • Krijg inzicht in de samenwerking tussen Mazars en Hailo Digital Hub. Deze samenwerking presenteert een innovatieve oplossing die data over duurzaamheidsprestaties levert voor niet-financiële rapportage met behulp van slimme afvalbeheersystemen in bedrijfsgebouwen. (Gepresenteerd door Jörn Dieckmann en Dr. Wolfgang Völl van Mazars en Roland Schönebeck van Hailo Digital Hub).
  • Maak kennis met de Equipment Tax Risk Reporter, een nieuwe app van Mazars die een revolutie teweegbrengt in documentatieprocessen die voorheen veel tijd en moeite kostten. Inspectiedocumenten worden met een simpele klik gegenereerd en routinetaken worden zeer snel afgehandeld. (Gepresenteerd door Jörn Dieckmann van Mazars).

U kunt uitkijken naar deze lezingen:

Dinsdag 4 oktober

11:00 uur: Megatrend Sustainability - Challenges for the Real Estate Industry

13.00 uur: App presentation: Equipment Tax Risk Reporter

15.00 uur: Cooperation between Mazars & Hailo Digital Hub on ESG reporting

Woensdag 5 oktober

11:00 uur: Smart Building Innovation Foundation (SBIF)

13:00 uur: App presentation: Equipment Tax Risk Reporter

15:00 uur: Cooperation between Mazars & Hailo Digital Hub on ESG reporting

Donderdag 6 oktober

11:00 uur: Cooperation between Mazars & Hailo Digital Hub on ESG reporting

Ook het culinaire aanbod op onze beursstand is uitstekend - een verscheidenheid aan snacks, gezond fruit, smoothies en, zoals altijd, onze goede koffiebar.

Onze partners kijken er naar uit u persoonlijk te verwelkomen