Consultancy

U wilt het optimale uit uw organisatie halen. Betere resultaten door soepele bedrijfsprocessen op een solide fundament. De specialisten van Mazars hebben hart voor uw zaak. Zij helpen u de juiste strategische beslissingen te nemen. Zo kunt u zich volledig richten op de ontwikkeling van uw onderneming. Onze specialisten hebben de ervaring om het optimale uit uw organisatie te halen. Zij zoeken naar innovatieve oplossingen voor uw vraagstukken, hebben een brede expertise en creëren vanuit die kennis kansen voor uw onderneming.

Financial Advisory Services

Het Financial Advisory Services team van Mazars levert financiële expertise bij transacties, herstructureringen, waardemanagement, externe verslaggeving, financiële geschillen, rechtbankprocedures en forensisch onderzoek.

Financial Planning

U heeft een financiële levensstandaard die bij u past. Verwachte en onverwachte factoren kunnen van invloed zijn op de financiële manier waarop u nu leeft. Heeft u bijvoorbeeld de wens om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een deel van uw vermogen schenken aan uw kinderen? Deze en diverse andere zaken hebben invloed op uw financiële situatie, zowel zakelijk als privé. Door de zaken goed op orde te hebben, komen u én uw nabestaanden niet voor onnodige verrassingen te staan.

Governance, Risk & Internal Control

Door continue verandering en toenemende regelgeving vragen managers, bestuurders en toezichthouders zich af of hun onderneming of organisatie ‘in control’ is. Hebben zij goed zicht op de risico’s, welke governance is nodig, bewegen controle processen mee met de veranderingen en is de bemanning aan boord voldoende getraind voor een behouden vaart? Er is een groeiende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van (corporate) governance, risicomanagement, interne controle en internal audit zowel in de private als publieke sector. Het Mazars GRIC team - geselecteerd op rijke praktijkervaring - werkt samen met u aan oplossingen op maat.

HR Services

Om optimaal te presteren met uw onderneming, is het van belang dat u deze goed inricht. Want alleen in de juiste omstandigheden komen uw medewerkers tot bloei. De HR-specialisten van Mazars begrijpen dat HR het hart is van uw onderneming. Zij helpen u om uw organisatiestructuur goed neer te zetten, ondersteunen u met HR-zaken en adviseren over mogelijke verbeteringen.

IT Advies en Assurance

De digitalisering van onze samenleving is een feit. Door het digitaal verbinden van organisaties, individuen en apparaten ontstaan onderlinge afhankelijkheden en kwetsbaarheden. In deze geavanceerde technologische omgeving is de beschikking over de juiste systemen, managementinformatie en een goede beveiliging van bedrijfsinformatie, persoonsgegevens en intellectuele eigendommen van essentieel belang. U wil in control zijn, ook in het digitale tijdperk.

Jaarrekening van de toekomst

Weet u als ondernemer hoe uw onderneming er over vijf jaar voor staat? Wordt er voldoende groei gerealiseerd? Welke elementen beïnvloeden het resultaat positief of negatief? Met de jaarrekening van de toekomst bieden de accountants van Mazars u in één oogopslag overzicht in de relevante onderwerpen die het resultaat van uw onderneming bepalen.

Landendesks

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft een sterke handelsgeest; ondernemingen zijn continu bezig met het ontwikkelen van markten buiten onze landsgrenzen. Deze ondernemingen kunnen vaak professionele ondersteuning gebruiken bij het zakendoen over de grens. Daarom heeft Mazars de landendesks in het leven geroepen. In de landendesks hebben wij al onze specialistische kennis over en ervaring met een bepaald land gebundeld. Door deze bundeling van kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het ontwikkelen van uw handel over de grens.

Franchise advies

U weet als geen ander dat franchising kansen biedt en succesvol kan zijn. Maar benut u deze kansen optimaal? En hoe kunt u zaken verbeteren om op uw huidige successen voort te bouwen? Of u nu franchisegever of franchisenemer bent: de specialisten van Mazars voorzien u van franchise advies en ondersteuning op alle relevante gebieden. Zo kunt u zich richten op hetgeen voor u echt belangrijk is: ondernemen!

Mazars Private Outsourcing

Mazars Private Outsourcing biedt kennis en kunde aan vermogende particulieren voor een optimaal beheer van vermogen. Vanuit een integrale benadering houden wij zicht op de voor u relevante vraagstukken en de constante verandering in wet- en regelgeving.

Optimize

De zakenwereld is continu in beweging. Ondernemers en management teams staan voor grote uitdagingen door stevige concurrentie, gespannen arbeidsmarkt, nieuwe technologieën, wetswijzigingen en andere ontwikkelingen. De dagelijkse aansturing van de onderneming en het streven naar optimale klanttevredenheid zijn slechts twee van de uitdagingen die ondernemers dagelijks bezighouden. Hierdoor blijft de focus op een verbetering van de ondernemingswaarde soms achter. De vaardigheden, tijd en middelen zijn simpelweg niet altijd beschikbaar om een langetermijnstrategie te formuleren en vervolgens te operationaliseren.

Share