IT Advies en Assurance

De digitalisering van onze samenleving is een feit. Door het digitaal verbinden van organisaties, individuen en apparaten ontstaan onderlinge afhankelijkheden en kwetsbaarheden. In deze geavanceerde technologische omgeving is de beschikking over de juiste systemen, managementinformatie en een goede beveiliging van bedrijfsinformatie, persoonsgegevens en intellectuele eigendommen van essentieel belang. U wil in control zijn, ook in het digitale tijdperk.

Risico's en kansen in beeld

De specialisten van Mazars helpen u hier graag bij. Met onze kennis en ervaring op het gebied van IT-governance,  IT-audit en cybersecurity brengen wij risico’s en kansen in beeld. Wij reiken oplossingen aan voor eventuele verbeteringen. Zo krijgt u beheersing over de digitale processen en kunt u dit ook aantonen bij eventuele derde partijen, zoals toezichthouders en afnemers. Onze aanpak richt zich zowel op het technische als het menselijke aspect. Wij delen graag onze kennis met u zodat onze inzet leidt tot een blijvend succes. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw uitdagingen op het gebied van digitalisering en informatiebeveiliging en wat Mazars verder voor u kan betekenen? Praat dan eens met Jan Matto, Achmed Bouazza of uw contactpersoon bij Mazars. Zij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op »

Word lid van onze nieuwsbrief »

Uitgelicht

GDPR Compliance Check

Onze expertises:

IT-Audit_Mazars

IT-audit

IT-systemen worden meer en meer ingezet als onderdeel van dienstverlening naar klanten en zijn...

Share