Mazars in Nederland

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëren wij waarde voor onze klanten.

Mazars heeft 12 vestigingen in Nederland, waar 57 partners en ruim 900 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en het netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.

Inspireren en analyseren

De accountants, belastingadviseurs en consultants van Mazars weten kennis, samen met u, om te zetten in kansen. Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar vooral ook op ideeën. Immers ook in uw business zijn de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.

Mazars Groep; internationaal netwerk

Met Mazars beschikt u over de kennis van één van Europa’s leidende adviesorganisaties. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 86 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking. 

Het managing team

De Raad van Bestuur van Mazars bestaat uit Ton Tuinier (voorzitter), Hans Viskil (vicevoorzitter), Peter Hopstaken, Wim Lubben en Mark Lucas Luijckx.

Historie

Mazars Nederland komt voort uit Paardekooper & Hoffman, een oer-Hollandse onderneming.

Jaarverslag

Op de jaarverslagen pagina van Mazars vindt u zowel het jaarverslag van Mazars Nederland als het jaarverslag van Mazars Groep. Alle jaarverslagen zijn als PDF te downloaden. Het jaarverslag van Mazars Groep is alleen in het Engels beschikbaar.

Transparantieverslag

Accountantsorganisaties die wettelijke controles verrichten bij organisaties van openbaar belang, stellen binnen drie maanden na afloop van haar boekjaar een transparantieverslag op. Hieronder vindt u het Transparantieverslag van Mazars.

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen (RvC) van Mazars Nederland is verantwoordelijk voor het waarborgen van het publiekelijk belang en heeft als doel de kwaliteit en onafhankelijkheid van onze dienstverlening te vergroten. De RvC houdt toezicht op het Bestuur van Mazars en de gehele organisatie. Daarbij is de RvC onder andere verantwoordelijk voor het beleid met betrekking tot toekomstige bestuursbenoemingen en het belonings- en kwaliteitsbeleid.

Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Mazars, Mazars Real Estate en Transaction Services die op alle opdrachten van toepassing zijn.

Share