Mazars in Nederland

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden helpen wij (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren graag verder. Met een ondernemende instelling creëren we duurzame waarde voor onze klanten.

Verstand van uw business én gevoel voor de samenleving

Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor de uitdagingen van de toekomst. Wij hebben verstand van uw business én gevoel voor de samenleving. Onze inventiviteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. Immers, ook in uw business zijn de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.

Mazars heeft 12 vestigingen in Nederland, waar 57 partners en ruim 900 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en het netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.

Mazars Groep; internationaal netwerk

Met Mazars beschikt u over de kennis van één van Europa’s leidende adviesorganisaties. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 86 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking. 

Kwaliteitsvisie

Share