Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen (RvC) van Mazars Nederland is verantwoordelijk voor het waarborgen van het publiekelijk belang en heeft als doel de kwaliteit en onafhankelijkheid van onze dienstverlening te vergroten. De RvC houdt toezicht op het Bestuur van Mazars en de gehele organisatie. Daarbij is de RvC onder andere verantwoordelijk voor het beleid met betrekking tot toekomstige bestuursbenoemingen en het belonings- en kwaliteitsbeleid.

De RvC van Mazars:

Henk Broeders (voorzitter)

Henk Broeders (1952) is een internationaal ervaren directeur, bestuurder en toezichthouder. Na diverse functies indeautomatisering, werd hij in 1992 algemeen directeur van IQUIP Informatica BV (dochterbedrijf Capgemini). Broeders vervulde daarna binnen Capgemini diverse directiefuncties. Hij werd in 2000 benoemd tot directievoorzitter van Capgemini Benelux en was van 2004 tot 2011 lid van het Executive Committee Capgemini S.A. Ook was Broeders voorzitter van de directieraad van Capgemini Nederland (2009 t/m 2011). Daarnaast was hij tot 1 februari 2013 de voorzitter van Capgemini’s wereldwijde leiderschapsprogramma TeamOne en Corporate Vice President van Capgemini SA. Sinds 1 februari 2013 werkt hij als zelfstandig adviseur, coach, toezichthouder en interim manager. In die hoedanigheid voert hij vanaf oktober 2013 de directie over de Jaarbeurs.

Marga Hoek (vicevoorzitter)

Marga Hoek (1965) is boegbeeld voor duurzaam ondernemerschap. Na een brede CEO, directie- en bestuurlijke ervaring bij onder meer Bam Wonen en Thunnissen Groep, vervult zij deze missie de afgelopen jaren vanuit diverse rollen: sinds 2010 is zij initiator en algemeen directeur van De Groene Zaak; de ondernemersvereniging die zich inzet voor een duurzame economie. Ook is zij voorzitter van het wetenschappelijke netwerk Het Groene Brein. Hoek is verder bestuurlijk betrokken bij diverse onderzoeksprogramma’s van het Nederlands Wetenschappelijk Onderwijsinstituut (NWO), juryvoorzitter bij Climate-kiC en lid van de Raad van Advies van meerdere universiteiten-business schools. Haar boek ‘Zakendoen in de nieuwe economie’ werd in 2014 verkozen tot managementboek van het jaar en wordt in 2016 in diverse talen en landen uitgegeven.

Tim Hudson

Tim Hudson (1963) begon in 1992 bij Mazars Parijs, waarna hij in 1995 verhuisde naar Mazars Londen. Daar is hij onder andere verantwoordelijk voor diverse Britse dochterondernemingen van multinationals en andere organisaties. Naast zijn werkzaamheden binnen de auditpraktijk van Mazars, heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen van Mazars Groep. Hij is sinds 2006 lid van Mazars Group Governance Council (GGC), die namens de Mazars partnership toezicht houdt op de activiteiten van de Mazars Group Executive Board. In dit governance orgaan hebben zowel interne als externe toezichthouders zitting. Sinds 2014 is hij voorzitter van de GGC.