Achmed Bouazza Partner

Achmed Bouazza

Persoonlijk quote / visie

Mijn passie is om zowel start-up’s als organisaties die al wat langer bestaan te helpen hun interne controle huishouding op een pragmatische wijze naar een hoger niveau te tillen, zodat ze aantoonbaar ‘in control’  zijn en dit ook bij hun klanten door middel van een ISAE- audit aan kunnen tonen. Dit doe ik al ruim 10 jaar met veel plezier bij diverse clouddienstverleners. Ik denk graag met u mee op dit gebied, op een prettige en persoonlijke wijze.

Specialistische ervaring

Als IT-auditor (RE) heb ik uitgebreide ervaring met Third Party Assurance rapportages, waaronder ISAE 3402, ISAE 3000, SOC 2, DigiD-assessments en ENSIA audits. Mijn expertise strekt zich ook uit tot cybersecurity, waarbij ik zowel preventieve als reactieve maatregelen toepas om de digitale veiligheid te waarborgen. Bovendien ben ik bekend met DevOps en Agile-methodieken, die essentieel zijn voor het stroomlijnen van ontwikkelingsprocessen en het bevorderen van een efficiënte samenwerking tussen ontwikkelingsteams en IT-operaties. Tot slot heb ik ervaring met het uitvoeren van volwassenheidsmetingen van IT-organisaties om hun capaciteit voor het beheren en implementeren van IT-systemen te beoordelen en te verbeteren.

Specifieke klantervaring

Ruime kennis en ervaring op het gebied van onder andere Agile-software ontwikkeling, de verschillende tools en methodieken die daarbij gehanteerd worden en de specifieke uitdagingen die spelen bij het beveiligen van cloudtoepassingen.