Digital Quality Assurance

Goed projectmanagement helpt u elke fase van een IT-project te beheersen. Door op voorhand doelstellingen, randvoorwaarden, verwachtingen en verantwoordelijkheden te definiëren, houdt u uw projecten bestuurbaar en beheersbaar.

IT-projecten die aansluiten op uw organisatiestrategie

Onze specialisten helpen u graag. Zij bewaken de inhoud en de doelstellingen van uw project en kijken kritisch naar de wijze waarop het project wordt uitgevoerd. Zij vervullen, eventueel samen met u, de rol van kwaliteitsbeheerser (Quality Assurance). Zo bent u verzekerd van een beheersbare projectuitvoering en de uitkomst die u verwacht uit het IT-project.

Een organisatie wil niet alleen de zekerheid dat projecten goed worden uitgevoerd. De vraag: ‘ben ik het juiste project gestart?’, is ook heel relevant. De specialisten van IT Audit & Advisory kunnen een koppeling maken tussen uw organisatiestrategie en IT-beleid. Dit helpt u inzichtelijk maken of uw IT-project goed aansluit op uw organisatiestrategie. U bent op die manier niet alleen verzekerd van een goed uitgevoerd IT-project, u bent er ook van verzekerd dat u het juiste project uitvoert in het kader van uw strategie.

Mazars kan u helpen bij

Het IT Audit & Advisory team van Mazars bestaat, naast gekwalificeerde IT-auditors, uit specialisten en adviseurs op het gebied van IT-governance en compliance, privacyregelgeving, informatiebeveiliging, cybersecurity en data-analyse. Ons team is compact, wendbaar, beschikt over specialistische kennis en heeft een nationale en internationale dekking. Onze kennis en ervaring reikt van het verstrekken van allerlei vormen van digital assurance en het wegnemen van cybersecurity risico’s tot aan het vaststellen of voldaan wordt aan de relevante digitale wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen wij issues in IT-projecten identificeren, een IT due diligence uitvoeren en het daadwerkelijk digital transformeren van een gehele (IT-)organisatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Tom Lamers per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 16 27 of met Gert-Jan Gerrits per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 19 54. Zij helpen u graag verder.