Bestuursverslag 2020

9 februari 2021 – In bijgevoegde publicatie hebben wij de belangrijkste vereisten die gesteld worden aan het bestuursverslag 2020 opgenomen. We richten ons hierbij op de bestuursverslagen van middelgrote en grote niet-beursgenoteerde rechtspersonen. Ter illustratie hebben we voorbeelden toegevoegd. Deze voorbeelden zijn ontleend aan de bestuursverslagen van de voor de FD Henri Sijthoff-prijs 2020 genomineerden binnen de categorie ‘niet-beursgenoteerde bedrijven’ (Nederlandse Spoorwegen, TenneT en Triodos Bank).

Mazars kan u helpen

Mazars kan u ondersteunen bij het opstellen van het bestuursverslag. Ook kunnen wij u helpen bij andere verslaggevingsvraagstukken op het gebied van de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving, inclusief Titel 9 (Dutch GAAP) of IFRS. Wij kunnen ook trainingen voor u verzorgen op het gebied van Dutch GAAP en IFRS.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze publicatie of heeft u een andere vraag op het gebied van Dutch GAAP of IFRS? Neem dan contact op met Dingeman Manschot per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 10 70 of met Inge van Sloun per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 17 63. Zij helpen u graag verder.

Document

Bestuursverslag 2020