Strategy formulation

Is de ESG strategie al geïntegreerd in uw businessmodel?

Om effectief te zijn moet een ESG (Environmental Social Governance) strategie in het hart van de organisatie staan en volledig geïntegreerd zijn in uw bedrijfsmodel.

Onze aanpak

Bij Mazars hebben we de expertise om u te helpen de puntjes op de i te zetten en een ESG-strategie op maat van uw organisatie te ontwikkelen, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan de toegenomen regelgeving.

Wij ondersteunen u bij het begrijpen van de complexiteit om ESG strategisch te integreren in uw organisatie. Onze aanpak bevat vijf belangrijke stappen.

Waarde voor u

Een businessplan waarin de ESG-strategie is geïntegreerd. Met dit businessplan creëert u langetermijnwaarde (economisch en ecologisch) voor uw organisatie, uw stakeholders en de samenleving in het algemeen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over dit product, of op het gebied van duurzaamheid, neem dan contact op met Danny Janssen via e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 13 20 of met Arnoud Ellenbroek per e-mail of per telefoon: +31 (0)88 277 14 73. Zij helpen u graag verder.