Jessica Boekhoudt Director

Jessica Boekhoudt

Persoonlijk quote / visie

Het is tijd voor een nieuwe benadering van zakendoen. Het is mijn passie om bedrijven te begeleiden in een (meer) duurzame manier van ondernemen. Ik focus me op het inspireren, betrekken en activeren van mensen in mijn eigen organisatie en andere organisaties om een positieve impact te maken.

Specialistische ervaring

In mijn rol richt ik me op het ontwikkelen van duurzaamheidsstrategieën door middel van materialiteitsanalyses en het betrekken van stakeholders. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor externe rapportage, zowel op financieel gebied (IFRS, RJ) als op het gebied van niet-financiële verslaggeving (GRI, CSRD). Met een specifieke focus op de EU Green Deal, concentreer ik me op de rapportagevereisten zoals vastgesteld in CSRD en de EU-taxonomie. Als Register Accountant (RA) verzorg ik zowel financiële als niet-financiële informatie en bied ik trainingen en workshops aan.

Specifieke klantervaring

Mijn werk richt zich op het bevorderen van diversiteit in zowel het midden- als grootbedrijf, met speciale aandacht voor organisaties zonder winstoogmerk. 

Meer informatie?

Pagina's gerelateerd aan Jessica Boekhoudt

Diensten

Sectoren

Insights

Over ons