Prinsjesdag 2021: Wat verandert er voor u?

Het kabinet maakt op dinsdag 21 september 2021 het belastingplan 2022 officieel bekend. Zoals elk jaar informeren wij ook nu over de fiscale maatregelen die hierin gepresenteerd zullen worden. Naarmate er meer informatie bekend is, zal deze pagina worden bijgewerkt.

Webinar

Dit jaar wordt de Miljoenennota en het belastingplan 2022 op 21 september gepresenteerd aan de tweede kamer. Daarom nodigen we u graag uit om op 22 september om 11.00 uur onze Prinsjesdag webinar te volgen. Tijdens dit webinar gaan onze specialisten in op de nieuwe plannen van het kabinet. 

Bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan. Het is mogelijk om ons webinar op een later moment terug te kijken.

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor ons webinar op 22 september van 11.00-12.00 uur. 

Aanmelden

 

Blijf op de hoogte

Wilt u niets missen rondom de maatregelen en wat deze voor u betekenen? Schrijf u dan in voor onze Prinsjesdag Special:

* verplichte velden

Uw persoonsgegevens worden door Mazars Nederland, de verwerkingsverantwoordelijke, verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. Als u een verplicht veld leeg laat, kan uw verzoek mogelijk niet verwerkt worden.

Uw persoonsgegevens worden verzameld om uw verzoek te kunnen verwerken.

U hebt het recht op toegang tot, rectificatie of wissing van uw gegevens, en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens of deze te beperken. Ook hebt u het recht op overdraagbaarheid van gegevens en het recht om aanwijzingen te geven over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt. Tot slot hebt u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende instantie en het recht om niet onderworpen te zijn aan een beslissing die uitsluitend berust op geautomatiseerde gegevensverwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen voor u heeft of u in ernstige mate raakt.