HR Shared Service Center

Een eenduidig systeem voor alle personeelsadministratie is belangrijk voor het succes van uw organisatie. Het voeren van een kwalitatief goede HR administratie vraagt om de nodige kennis en tijd waarbij continuïteit noodzakelijk is. Onze HR Support specialisten nemen deze zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw personeelsadministratie efficiënt georganiseerd is.

Waarom het HR Shared Service Center?

Wij onderschrijven dat de functie van HR verschillende mogelijkheden heeft om positief bij te dragen aan het succes van uw organisatie. We kijken daarbij niet enkel naar de rol van de HR professional, maar ook naar een efficiënte proces inrichting van uw HR afdeling. We zien nog vaak dat de HR professional veel tijden moeite steekt in het voeren van de HR administratie en dat positieve energie hierbij helaas verloren gaat. Mazars kan u hierbij helpen.

De voordelen van uitbesteden

Voor organisaties is het vaak een moeilijke keuze om te bepalen of zij een activiteit gaan uitbesteden of zelf gaan uitvoeren. Toch wordt het outsourcen van processen steeds meer toegepast omdat het wordt gezien als een krachtig en strategisch hulpmiddel. Door organisatieprocessen uit te besteden kunt u zich richten op de kernactiviteit.  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Shared Service Center (SSC) wij benoemen er een aantal: 

  • Kostenbesparing
  • Benutten van schaalgrootte
  • Synergievoordelen
  • Hogere efficiency en kwaliteit
  • Verhoogde informatievoorziening en doorlooptijd
  • Garandering van continuïteit
  • Optimalisatie en standaardisatie kan zorgen voor een reductie van fout- en herstelkosten
  • Focus op kernactiviteiten

Mazars als uw administratieve HR Expert

Het team van HR Shared Services staat voor het verbeteren en vereenvoudigen van uw HR processen tegen hoge kwaliteit met een gegarandeerde continuïteit. In combinatie met onze Payroll Services kiest u voor een totaal oplossing en wordt u volledig ontzorgt op het gebied van HR & Payroll.

Doe onze scan!

Wij begrijpen dat de keuze voor outsourcing een ingrijpende beslissing kan zijn, terwijl outsourcing geweldige kansen geeft om uw business én HR functie sterker en efficiënter te maken. Graag voeren wij met u vrijblijvend een oriënterend gesprek waarin we samen onderzoeken wat de impact van outsourcing voor uw organisatie kan zijn.

Vul onze outsourcing scan in zodat wij met u mee kunnen kijken naar het effect en de impact van de uitbestedingsbeslissing. Onze HR Consultant neemt contact met u op naar aanleiding van deze resultaten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de HR Scan of het HR Shared Service Center? Neem dan contact op met Nordin Wolters per e-mail of per telefoon +31 (0)88 277 21 17  of Martine Huitink per e-mail of per telefoon +31 (0)88 277 17 83  Zij helpen u graag.