Salaris- en personeelsadministratie

Een goede salarisadministratie en personeelsadministratie vraagt om de nodige kennis, tijd en energie. Naast reguliere werkzaamheden zoals de salarisverwerking, loonadministratie en het opstellen van contracten krijgt uw organisatie te maken met rapportages, inhoudingen, afdrachten aan onder andere de Belastingdienst en continu veranderende wetten en regels. De specialisten van Mazars kunnen uw organisatie ondersteunen, zodat uw salaris- en personeelsadministratie efficiënt georganiseerd is.

Nmbrs

Nmbrs_story.jpg

Nmbrs

Ontdek het gemak van de nieuwe Mazars salaris- en HR applicatie in de cloud. Nmbrs biedt alle...

Nieuws

Nieuws

Verruiming van de stimuleringsmaatregelen voor (duurzame) innovatie in 2020 _ Page.png

Verruiming stimuleringsmaatregelen voor innovatie

8 oktober 2019 - Op Prinsjesdag heeft het kabinet de Miljoenennota voor 2020 bekendgemaakt. Een belangrijke conclusie uit de Miljoenennota en de begroting van Economische Zaken en Klimaat is dat het kabinet zich meer richt op een ambitieus klimaatbeleid, de transitie naar een duurzame en veilige energievoorziening, een toekomstbestendig innovatiebeleid en het versnellen van de digitalisering van onze economie. Op al deze terreinen liggen ook kansen voor bedrijven om maatschappelijke uitdagingen op te lossen.

Belastingvoordelen voor elektrische auto’s periode 2020 - 2025 _ Page.png

Belastingvoordelen voor elektrische auto’s

8 oktober 2019 - De komende jaren blijven de belastingvoordelen voor elektrische auto’s bestaan. Tot 2025 hoeft er geen motorrijtuigenbelasting te worden betaald voor een elektrische auto. Vanaf 2020 stijgt wel de bijtelling voor elektrische auto's van de zaak. Ondanks deze verhoging blijft de bijtelling voor elektrische auto’s lager dan voor benzine- en dieselauto's.